Over Ons

Inschrijven voor de Nieuwsbrief

RK Services gelooft in een ideale wereld voor ieder mens. RK Services wil mensen inspireren, motiveren, begeleiden en ondersteunen om hun dromen in praktijk te brengen.

 

Elk mens heeft het verlangen om een gelukkig en succesvol bestaan op te bouwen op deze wereld. Helaas zien wij dat niet iedereen altijd die kansen lijkt te krijgen. RK Services wil mensen inspireren, motiveren, begeleiden en ondersteunen om deze kansen te zien en te creëren.

 

RK Services hecht enorm veel waarde aan gezinnen, overheden, bedrijven en kerken. RK Services is overtuigt dat als het potentieel van mensen op deze plekken volledig wordt benut, de wereld een positieve verandering zal doormaken.

 

RK Services is ervan overtuigd dat elk mens extreem waardevol is. RK Services wil in haar handelen binnen en buiten RK Services een atmosfeer van veiligheid creëren door...

1. Radicaal in openheid, eerlijkheid en kwetsbaarheid te zijn naar alle mensen.

2. Een vasthoudend vertrouwen te hebben in de dromen en verlangens van elk mens.

3. Vanuit passie, enthousiasme en liefde de verbinding te zoeken met elk mens.

4. Vanuit vertrouwen , vernieuwend en onbevangen te blijven zoeken naar oplossingen voor (soms) enorm grote uitdagingen.

5. Loyaal en betrouwbaar te zijn in het nakomen van onze beloften die we maken naar mensen.

 

RK Services ziet een wereld waarin veel potentie zit in mensen die niet (altijd) benut wordt. RK Servicesj zie het als haar taak om mensen, bedrijven en overheden motiveren om het volledige potentieel van alle (betrokken) mensen te gaan benutten.

MISSIE

HET TEAM

Ricardo Kok

Trainer, Gastdocent, Predikant, Spreker

 

Biografie:

Ricardo Kok is een man van God die wandelt in de profetische zalving van God. Hij inspireert en motiveert mensen door de preekbeurten, lezingen, workshops, trainingen en gastlessen die hij mag geven vanuit de principes van het Koninkrijk van God.

 

In 1989 werd hij geboren in Gouda, waar hij tot de echtscheiding van mijn ouders op 7 jarige leeftijd woonachtig was. Daarna is hij samen met mijn moeder en jongere broertje verhuisd naar Arnhem, waar hij tot zijn 22e levensjaar de volgende thema's als ervaringsdeskundige doorleefde: pesterijen, eenzaamheid, depressiviteit, suïcidale gedachten, seksueel misbruik, verslaving, financiële problemen, afwijzing, hechtingsproblematiek en maskeergedrag.

 

Desondanks riep God hem al op jonge leeftijd om de principes van Zijn Koninkrijk uit te leggen en te leren aan een ieder, omdat Gods verlangen is dat eenieder een vruchtbaar, gelukkig en succesvol leven zou hebben op deze aarde.

 

Ricardo Kok is getrouwd, en vader van een prachtige dochter.

BOEK NU!

Postadres:

???

E-mail:

globalinspirement

@gmail.com

Telefoon:

010-3250250

 

Telefonische Bereikbaarheid:

 

Maandag 13:00 tot 20:00

Dinsdag 13:00 tot 20:00

Woensdag 13:00 tot 20:00

Donderdag 13:00 tot 20:00

Vrijdag 13:00 tot 20:00

Zaterdag 13:00 tot 17:00

Zondag 08:00 tot 12:00

*Onder voorbehoud van eventuele lezingen, preekbeurten, trainingen en gastlessen*