Diensten

PREEKBEURTEN

BOEK NU!

Ontdek de Bovennatuurlijke Kracht in Jouw Leven.

 

Worstelt u met situaties in het leven of in uzelf die u ervan (lijken) te weerhouden om een krachtig en bovennatuurlijk leven te hebben? Weet u dat het belangrijk is om niet alleen de zichtbare en natuurlijke wetten van het leven, maar vooral de onzichtbare en bovennatuurlijke wetten van het leven toe te passen. Maar welke zijn dat? En hoe doet u dat?

 

Tijdens deze lezing zal Dhr. R. Kok, u als profetisch spreker één van de belangrijkste bovennatuurlijke wetten van het leven ontdekken, en zal u simpele en praktische tips krijgen om deze bovennatuurlijke wet in uw leven toe te passen.

 

Pas op: Het bezoeken van deze lezing zal uw leven een bovennatuurlijke wending kunnen geven die zichtbaar wordt voor anderen.

Het Koninkrijk van God.

 

Christenen wereldwijd zijn vaak gefrustreerd. Waarom zie ik Gods voorziening niet? Waarom zie ik Gods genezing niet? En waarom zie ik Gods kracht niet in mijn leven? Zijn vragen waar veel christenen mee worstelen en vaak geen antwoord op weten of krijgen.

 

Het is belangrijk om te beseffen dat God een systeem heeft uitgedacht wat absoluut werkt, alleen kennen veel christenen dat systeem niet waardoor zij gefrustreerd raken. Hoe zit dat systeem van God in elkaar, en hoe maak je dat werkzaam in jouw leven

 

Tijdens deze preekbeurt(en) zal Dhr. R. Kok, u als profetisch dominee aan de hand van Gods woord en getuigenissen uit zijn eigen leven laten zien, wat Gods systeem is, en hoe deze te activeren en werkzaam te maken in uw eigen leven.

 

Weet dat God wil dat we vruchtbaar en succesvol zijn, want dat verheerlijkt hem en getuigt van Zijn grootheid en Zijn goedheid.

De Wet van Succes.

 

Bent u een ondernemer met (te) weinig opdrachten? Bent u een werkloze die een baan zoekt die ogenschijnlijk niet te vinden lijkt? Lijkt uw huidige leven totaal niet op datgene wat u vroeger hoopte of droomde?

 

Het leven bestaat uit wetten die altijd werken. Zo hebben we o.a. de wet op de zwaartekracht en andere natuurwetten die altijd gelden. Dat geld uiteraard ook voor succesvol zijn in werk, onderneming en het totale leven.

 

Tijdens deze training zal de Dhr. R. Kok, als profetisch trainer zich focussen op een van de belangrijkste wetten voor succes, en handvatten geven hoe deze toe te passen in uw werk, sollicitaties, onderneming of andere facetten van uw leven.

 

Onthoud namelijk 1 ding: Het leven is tekort om een slecht, negatief, middelmatig en/of ongelukkig leven te leiden. Haal alles eruit wat erin zit! En dat is veel meer dan u zelf vaak denkt of beseft.

De Essentie van Vertrouwen

 

Informatie volgt...

Inschrijven voor de Nieuwsbrief

Begeleidingstraject "Your Best Life"

 

Heb jij (zware) problematiek op het gebied van financiën, relatie, opvoeding, verslaving, zelfmoordgedachten, depressie, ADHD, Borderline, eetstoornis, groepsdruk, assertiviteit, eenzaamheid, burn-out, werkloosheid of weinig zelfvertrouwen, en weet je niet hoe hieruit komen? Dan is dit traject de oplossing voor jouw leven!

 

Dit traject bestaat uit 24 groepsbijeenkomsten van drie uur en acht individuele gesprekken. Het traject heeft een duur van zes maanden waarin jij gebruik kan maken van het netwerk, kennis, mogelijkheden en levenservaring van de trainer en coach. Tijdens dit traject zal tijdens de laatste acht groepsbijeenkomsten bezig gegaan worden met o.a. werk, financiën, relatie- en opvoedproblemen, eetproblemen en verslavingsproblematiek.

 

Begeleidingstraject "Reach Your Goal"

 

Heb jij (lichte) problematiek op het gebied van financiën, relatie, opvoeding, verslaving, zelfmoordgedachten, depressie, ADHD, Borderline, eetstoornis, groepsdruk, assertiviteit, eenzaamheid, burn-out, werkloosheid of weinig zelfvertrouwen, en weet je niet hoe hieruit komen? Dan is dit traject de oplossing voor jouw leven!

 

Dit traject bestaat uit twaalf groepsbijeenkomsten van drie uur en vier individuele gesprekken. Het traject heeft een duur van drie maanden waarin jij gebruik kan maken van het netwerk, kennis, mogelijkheden en levenservaring van de trainer en coach. Tijdens dit traject zal tijdens de laatste vier groepsbijeenkomsten bezig gegaan worden met o.a. werk, financiën, relatie- en opvoedproblemen, eetproblemen en verslavingsproblematiek.

 

Presentator

 

Informatie volgt...

Muzikantschap

 

Informatie volgt...

Theatershow Crisisopvang (cabaret)

 

Informatie volgt...

Motivatie

 

Informatie volgt...

Karakter

 

Informatie volgt...

Pesten & Groepsdruk

 

Informatie volgt...

Zelfvertrouwen

 

Informatie volgt...